Personal gradinita smiley

Zambetul prezent pe chipurile copiilor vorbeste de la sine despre calitatatea personalului din Gradinita Smiley. Joc si joaca pentru copii cu chipuri zambitoare, copii fericiti, bine ingrijiti si educati este deviza intregului colectiv.
Educatia si ingrijirea copiilor este asigurata de o echipa ce se implica activ si responsabil in fiecare moment din zi. In conditii deosebite, copiii invata ajutati de cadre didactice profesioniste si dedicate. Cresc bine, sanatos si frumos datorita hranei asigurate in bucataria proprie de doamna bucatar, ce pune si un strop de suflet in mancarea copiilor. Sanatatea si dezvoltarea fizica sunt in permanenta controlata de asistenta pediatrica cu o vasta experienta. Personalul de ingrijire asigura conditii igienice deosebite in spatiile de joaca si odihna, acordand ajutor si ingrijire individuala tuturor copiilor. Siguranta, confort, caldura, resurse multiple, varietate, innoire permanenta sunt caramizi trainice pe care este construita calitatea in Gradinita Smiley.

Personal didactic

Tot demersul educativ este intreprins pentru a asigura confortul fiecarui copil in noul mediu si sa înve?e cu placere, prin metodele ce corespund cel mai bine nevoilor sale individuale.
In conditii deosebite, cadre didactice profesioniste si dedicate, asigura educatia timpurie a copiilor intre 2-7 ani, printr-un ansamblu de actiuni cu caracter planificat, sistemic, metodic, in scopul atingerii finalitatilor din curriculumul pentru educatia timpurie a copiilor.

GRADINARITA IULIANA DANA

- profesor pentru invatamantul prescolar - gradul didactic I

Face parte din echipa Smiley din anul 2008 si inca de la inceput a incercat sa cultive dorinta copiilor de a invata, fara constrangeri, in ritmul si stilul cognitiv propriu, cu mult joc si joaca, cu participare activa si afectiva. Zilnic pregateste oferta pentru copii, astfel incat acestia sa aiba posibilitatea sa aleaga locul de invatare si joc, in functie de nevoi si disponibilitati. Inovatia si spiritul creator o caracterizeaza si de aceea adapteaza jocurile si regulile de joc la grupa pe care o conduce. Dupa ce a absolvit Liceul Pedagogic din Ploie?ti , în 2006, a lucrat in sistemul de stat timp de doi ani. Dorind sa experimenteze un sistem de predare putin diferit a ales sistemul privat, Gradinita Smiley Kindergarten. Intre timp a urmat cursurile Facultatii de Istorie, din cadrul Universitatii Bucuresti, obtinand licenta in anul 2009 si masterul in istorie si practicile relatiilor internationale in 2011. In anul 2012 devine expert in managementul educational. Are gradul didactic II si este inscrisa la examenul de obtinere a gradului didactic I Pentru a le oferi copiilor posibilitatea de a coopera, de a lua decizii si de a invata sa pierzi si sa castigi in cadrul jocului, a urmat cursul de trainer MindLab si in prezent sustine si activitatea optionala MindLab din gradinita. Prin intreaga activitate desfasurata incerca sa realizeze "inca un pas spre urmatorul nivel de performanta, sa facem o gradinita in care copiii sa vina cu placere, cu reguli agreate si asumate, in care sa oferim situatii variate de joc si invatare, pliate pe fiecare copil in parte".

ROATA IULIA NICOLETA

- profesor pentru invatamantul prescolar - gradul didactic II

A absolvit Liceul Pedagogic cu specializarea invatator-educatoare in anul 2006 si a lucrat ca educatoare intr-o gradinita de stat timp de 4 ani. Face parte din colectivul Smiley din anul 2010. A absolvit Universitatea Bucuresti, Facultatea de Administrarea Afacerilor in 2009 si in paralel Facultatea de Limba Franceza. Are gradul didactic II si este inscrisa la Master - Management Educational. Alaturi de colectivul Smiley, a descoperit cat de importanta este munca in echipa si ce rezultate minunate poti avea atunci cand ai la dispozitie tot suportul moral si material de care ai nevoie. Fire ordonata, incerca sa transmita si copiilor spiritul de ordine la locul de joaca si invatare. Este o persoana muncitoare, ambitioasa, cauta mereu noi metode de lucru cu copiii, jocuri interactive, materiale variate si atractive. Ii place lucrul cu cei mici si crede cu tarie ca atunci cand iubesti ceea ce faci, poti atinge performanta.

CIRSTEA ALINA ELENA

- educatoare

Si-a inceput activitatea in Gradinita Smiley Kindergarten in mai 2017, dovedind inca de la inceput abilitati de lucru in echipa, empatie, deschidere si o comunicare buna atat cu cei mici cat si cu parintii acestora. Alina este absolventa Colegiului National Alexandru Odobescu ,Pitesti din anul 2013, cu competenta profesionala in limba engleza. Pasiunea pentru lucrul cu copiii s-a manifestat inca din timpul liceului cand a activat ca voluntar in cadrul Asociatiei "Salvati Copiii" si la Gradinita Speciala pentru copii cu deficiente, Pitesti. Bune abilitati de comunicare si de lucru cu copiii si persoanele cu dizabilitati, atentie sporita la nevoile celor din jur, sunt calitati dobandite prin continuarea activitatilor de voluntariat in cadrul Asociatiei "Invingem Autismul". Formarea si educatia a continuat prin urmarea cursurilor Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Psihopedagogie speciala, Universitatea Bucuresti(2013-2016). Dornica sa-si imbunatatesca mereu abilitatile si competentele profesionale, cautand cele mai bune metode pentru a rezolva problemele cu care se confrunta copiii pe care ii educa si instruieste, gaseste mereu modalitati inovatoare de captarea atentiei si interesului celor mici,. Creativa, cu spirit de initiativa, flexibila, gestioneaza optim timpul si detemina participarea cu interes si cu placere a prescolarilor la activitatile pe care le coordoneaza.

BALASOIU CRISTINA

- educatoare

Face parte din echipa Smiley din septembrie 2017. A absolvit in anul 2017 Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din Bucuresti cu specializarea pedagogie. In prezent urmeaza cursurile de master Consiliere scolara si dezvoltarea carierei, precum si cursurile de reconversie in specialiazarea Profesor pentru invatamant prescolar in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din Bucuresti. Alaturi de educatoare a reusit ca in scurt timp sa comunice eficient cu grupa de copii, sa relationeze bine cu cei mici dar si cu colectivul de cadre didactice. A invatat aspecte legate de specificul procesului didactic din gradinita, cum sa pregateasca si sa folosesca mediul educational in procesul instructiv educativ planificat. Serioasa si hotarata, are mereu o atitudine pozitiva si apropiata de copii. Rabdatoare si blanda a inteles ca fiecare copil e unic si trebuie respectat si inteles.

UDREA ADRIANA CARMEN

- educatoare

S-a alaturat colectivului didactic Smiley in aprilie 2018. A absolvit in anul 2003 Liceul Pedagogic Spiru Haret Buzau, specializarea pedagog scolar, si Colegiul Universitar de Institutori Buzau, specializarea institutor invatamant primar,in anul 2006. Cu o experienta de peste 8 ani in lucrul cu copiii,dovedeste o capacitate foarte buna de relationare cu copiii. In 2008 obtine diploma de licenta in cadrul Universitatii Bucuresti, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, domeniul Stiintele Educatiei, specializarea Pedagogie.
S-a integrat cu usurinta manifestand spirit de echipa si initiative in organizarea spatiului educational.
Calma, voluntara, flexibila in idei ,mereu cu zambetul pe buze,este atenta la nevoile copiilor in toate momentele zilei, manifestand rabdare, grija si competenta .

GHEORGHE FLORENTINA

- ajutor educatoare

S-a alaturat echipei Smiley in anul 2016, fiind si mamica este constienta de importanta achizitiilor din primii ani de viata ai copiilor. Persoana calda si foarte apropiata de copii, comunica bine si eficient cu fiecare copil in parte, reusind sa identifice cu usurinta nevoile de ingrijire si siguranta emotionala ale copiilor din grupa. Participa alaturi de educatoare la organizarea unor activitati interesante, atractive si distractive, in cadrul carora jocul si miscarea ocupa un loc foarte important. Pentru cei mai mici smailici din gradinita aplica cu bucurie si optimism cele invatate si afiseaza o atitudine pozitiva, vesela. Mereu saritoare, sprijina copiii in dobandirea deprinderilor igienice, a celor de comportare civica, a abilitatilor de pronuntie si comunicare, incurajeaza copilul sa manifeste independenta in actiune si relationare pozitiva cu copiii din jur.

ROXANA MIHALCEA

- profesor pentru invatamantul prescolar, psiholog si profesor de engleza

este in echipa Smiley inca de la infiintare ,din anul 2007. Cadru didactic cu o pregatire temeinica in specialitate dobandita in Liceul Pedagogic, gradul didactic II ,cu dorinta permanenta de a evolua pe plan profesional a reusit sa-si sporeasca competentele profesionale printr-o baza teoretica solida aprofundata in cadrul Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii Bucuresti dar si cu bogata experienta practica acumulata ca psiholog clinician. In calitate de psiholog contribuie la dezvoltarea personala, emotionala si sociala a copiilor din gradinita noastra si colaboreaza cu celelalte cadre didactice pentru dezvoltarea unor strategii si programe educationale adecvate nevoilor individuale si de grup. Cu reale aptitudini de comunicare si relationare a reusit sa construiasca punti solide si o comunicare deschisa cu parintii si educatoarele grupelor de copii.

KOSA LIUBA

- coordonator activitate educationala, proiecte, programe

Un om dedicat profesiei, cu o experienta de peste 38 ani ca dascal in gradinita. In gradinita Smiley incearca sa aplice si sa dezvolte experienta acumulata ca educator si manager, in folosul copiilor si al cadrelor didactice din unitate.

Receptiva la nou, fire creativa si inovativa, a contribuit la realizarea programei instructiv educative pentru gradinita. Preocupata de conceperea unor materiale atractive in care gradul de satisfactie al copilului in raport cu sarcina de joc sau invatare sa fie maxim, a realizat auxiliare didactice pentru prescolari, toate cu avizul Ministerului Educatiei:

- Matematica distractiva- editura Humanitas
- Poezii desenate (2 vol.), Ovipui al nu-stiu-cui, Padurea - set de jocuri, Calatorim ici colo - joc - editura Aramis
- Gradinita pas cu pas - experiente de invatare (2 vol.) - editura Ercpress
- Invatam, rezolvam - editura DPH
- Gazeta matematica Prichindel - revista pentru prescolari nr.3/2013 - editura Paralela 45

A realizat de-a lungul timpului softuri educationale pentru prescolari in colaborare cu INFOMEDIA:
Iarna - In cautarea lui Mos Craciun
Aventuri de-o vara
Invatam sa desenam...poezii noi recitam
In tara lui Brum Vajj Pic
Circulatia Rutiera
Cazemata mate
Ovipui al Nu Stiu Cui

In cadrul gradinitei a elaborat si derulat proiecte si parteneriate cu unitati de invatamant, comunitatea locala si organizatii nonguvernamentale.


Personal AUXILIAR

Dima Ana

- asistent medical - experienta de 30 ani in gradinite de copii

Manea Anca

- bucatar - experienta de 20 ani ca bucatar in gradinite de copii

Mateescu Iuliana Iozefina

- ajutor bucatar - experienta de 15 ani ca bucatar/ajutor in gradinita

Craciun Oana

- ingrijitor copii - experienta de 15 ani in gradinita

Moraru Tatiana

- ingrijitor copii - experienta de 5 ani in gradinita

Coara Gabriel

- sofer