Personal GRADINITA SMILEY KINDERGARTEN

Zambetul prezent pe chipurile copiilor vorbeste de la sine despre calitatatea personalului din Gradinita Smiley. Joc si joaca pentru copii cu chipuri zambitoare, copii fericiti, bine ingrijiti si educati este deviza intregului colectiv.
Educatia si ingrijirea copiilor este asigurata de o echipa ce se implica activ si responsabil in fiecare moment din zi. In conditii deosebite, copiii invata ajutati de cadre didactice profesioniste si dedicate. Cresc bine, sanatos si frumos datorita hranei asigurate in bucataria proprie de doamna bucatar, ce pune si un strop de suflet in mancarea copiilor. Sanatatea si dezvoltarea fizica sunt in permanenta controlata de asistenta pediatrica cu o vasta experienta. Personalul de ingrijire asigura conditii igienice deosebite in spatiile de joaca si odihna, acordand ajutor si ingrijire individuala tuturor copiilor. Siguranta, confort, caldura, resurse multiple, varietate, innoire permanenta sunt caramizi trainice pe care este construita calitatea in Gradinita Smiley.

Personal didactic

Tot demersul educativ este intreprins pentru a asigura confortul fiecarui copil in noul mediu si sa invete cu placere, prin metodele ce corespund cel mai bine nevoilor sale individuale.
In conditii deosebite, cadre didactice profesioniste si dedicate, asigura educatia timpurie a copiilor intre 2-7 ani, printr-un ansamblu de actiuni cu caracter planificat, sistemic, metodic, in scopul atingerii finalitatilor din curriculumul pentru educatia timpurie a copiilor.

GRADINARITA IULIANA DANA

- profesor pentru invatamantul prescolar - gradul didactic I - metodist ISMB

Face parte din echipa Smiley din anul 2008 si inca de la inceput a incercat sa cultive dorinta copiilor de a invata, fara constrangeri, in ritmul si stilul cognitiv propriu, cu mult joc si joaca, cu participare activa si afectiva.
Zilnic pregateste oferta pentru copii, astfel incat acestia sa aiba posibilitatea sa aleaga locul de invatare si joc, in functie de nevoi si disponibilitati.
Inovatia si spiritul creator o caracterizeaza si de aceea adapteaza jocurile si regulile de joc la grupa pe care o conduce.
Dupa ce a absolvit Liceul Pedagogic din Ploiesti , în 2006, a lucrat in sistemul de stat timp de doi ani. Dorind sa experimenteze un sistem de predare putin diferit a ales sistemul privat, Gradinita Smiley Kindergarten. Intre timp a urmat cursurile Facultatii de Istorie, din cadrul Universitatii Bucuresti, obtinand licenta in anul 2009 si masterul in istorie si practicile relatiilor internationale in 2011.
In anul 2012 devine expert in managementul educational, iar in 2019 obtine gradul didactic I cu nota 10.
Experienta profesionala si interesul pntru realizara metodica a activitatilor din gradinita a facut ca dna Gradinarita sa fie selctata in colectivul de metodisti ISMB inca din anul 2019 participand in aceasta calitate la activitatile de evaluare si control din invatamantul particular si alternative educationale din Municipiul Bucuresti.
Pentru a le oferi copiilor posibilitatea de a coopera, de a lua decizii si de a invata sa pierzi si sa castigi in cadrul jocului, a urmat cursul de trainer MindLab si in prezent sustine si activitatea optionala MindLab din gradinita.
Prin intreaga activitate desfasurata incerca sa realizeze "inca un pas spre urmatorul nivel de performanta, sa facem o gradinita in care copiii sa vina cu placere, cu reguli agreate si asumate, in care sa oferim situatii variate de joc si invatare, pliate pe fiecare copil in parte".

BALASOIU CRISTINA

- profesor pentru invatamantul prescolar

Face parte din echipa Smiley din septembrie 2017. A absolvit Colegiul National "Mihai Viteazu" din Slobozia cu specializarea matematica-informatica in anul 2014 iar in anul 2017 Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din Bucuresti cu specializarea pedagogie.
In anul 2020 finalizeaza cursurile de reconversie profesionala profesor invatamant prescolar la Universitatea Bucuresti si este absolventa a cursurilor de master Consiliere scolara si dezvoltarea carierei in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei din Bucuresti.
Cristina a reusit ca in scurt timp sa comunice eficient cu grupa de copii, sa relationeze bine cu cei mici dar si cu colectivul de cadre didactice.
Serioasa si hotarata, are mereu o atitudine pozitiva si apropiata de copii. Rabdatoare si blanda a inteles ca fiecare copil e unic si trebuie respectat si inteles. In activitatile zilnice incurajeaza initiativa copiilor, foloseste mult jocul in activitatile de invatare si pune accent pe dezvoltarea motrica a acestora.

ROXANA VULTUR

- profesor pentru invatamantul prescolar, psiholog si profesor de engleza

Este in echipa Smiley inca de la infiintare ,din anul 2007. Cadru didactic cu o pregatire temeinica in specialitate dobandita in Liceul Pedagogic, gradul didactic II ,cu dorinta permanenta de a evolua pe plan profesional a reusit sa-si sporeasca competentele profesionale printr-o baza teoretica solida aprofundata in cadrul Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii Bucuresti dar si cu bogata experienta practica acumulata ca psiholog clinician.
In calitate de psiholog contribuie la dezvoltarea personala, emotionala si sociala a copiilor din gradinita noastra si colaboreaza cu celelalte cadre didactice pentru dezvoltarea unor strategii si programe educationale adecvate nevoilor individuale si de grup.
Cu reale aptitudini de comunicare si relationare a reusit sa construiasca punti solide si o comunicare deschisa cu parintii si educatoarele grupelor de copii.

GUSA MADALINA TEODORA

- profesor pentru invatamantul prescolar

A absolvit cursurile Liceului pedagogic Mircea Scarlat din Alexandria in anul 2015 specializarea invatator-educatoare, a urmat cursurile Facultatii de Stiinte ale Educatiei, Stiinte Sociale si Psihologie la Universitatea Pitesti filiala Alexandria specializare Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar, obtinandu-si licenta in 2018. Face parte din echipa Smiley din septembrie 2018.
Si-a inceput cariera ca pedagog in invatamantul prescolar sistem britanic dar a considerat ca in sistemul privat romanesc poate pune in practica toate cunostintele acumulate in scoala.
Jocul, buna dispozitie, veselia, explorarea senzoriala insotesc demersurile pedagogice intreprinse de Madalina. Activitatile de cunoastere, de creatie si comunicare, de muzica si miscare, artistice si de indemanare sunt realizate prin joc, pentru ca "la varsta educatiei timpurii, jocul este printre putinele modalitati de socializare".
In activitatea zilnica dovedeste blandete, rabdare si abilitatea de a se adapta particularitatilor individuale ale fiecarui copil.

BOCAI TATIANA

- profesor pentru invatamantul prescolar

Fire calma si calda, foarte apropiata de copii, dedicata profesiei, Tatiana aplica experienta acumulata in cei trei ani de lucru cu copiii ghidandu-i spre descoperirea mediului natural, fiintelor si fenomenelor din jurul lor, reusind sa creeze alaturi de colege un mediu de explorare sigur, liber si creativ.
Este absolventa a Colegiului National Vocational Nicolae Titulescu, Slatina, Judetul Olt in anul 2014, cu specializarea invatator-educatoare si a Facultatii de Stiinte, Universitatea din Craiova, specializarea Geografie Turistica in 2017.
In activitatea zilnica dovedeste rabdare si abilitatea de a se adapta particularitatilor individuale ale fiecarui copil. Motivarea copiilor, incurajarea acestora este o preocupare permanenta a drei educatoare.Creativa si priceputa, raspunde cerintelor pedagogice si estetice necesare prescolarilor, punandu-le la dispozitie materiale inovative.

PELIN ALEXANDRA

- profesor pentru invatamantul prescolar

S-a alaturat colectivului Smiley in 2021, anul in care a absolvit Liceul pedagogic din Barlad, specializarea invatator-educatoare. In prezent urmeaza cursurile Facultatii de Stiinte ale Educatiei, Universitatea Bcuresti, specializare Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar.
Fire calma si creativa, a reusit in scurt timp sa se faca iubita de copii si sa aplice in practica de zi cu zi cunostintele psihopedagogice si de specialitate dobandite in scoala. Iubeste poezia, scrie versuri si incerca sa le transmita si celor mici dragosta fata de literature in general si poezie in special.
S-a integrat cu usurinta in colectiv dovedind creativitate si interes pentru creearea unui mediu educational atractiv si asigurarea starii de bine a prescolarilor. Printr-o colaborare permanenta cu celelalte educatoare a reusit sa adapteze strategiile didactice la nevoile copiilor din grupa pe care o coordoneaza.

BOTEA BEATRICE ALINA

- profesor pentru invatamantul prescolar

S-a alaturat echipei Smiley incepand cu iulie 2018 si a reusit in acest scurt timp sa se faca indragita de copii si de colege. Este absolventa Facultatii de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Psihopedagogie speciala, Universitatea Bucuresti, iar in prezent urmeaza cursurile de reconversie profesionala profesor invatamant prescolar la Universitatea Bucuresti.
Dornica sa lucreze cu copiii, apropiata de cei mici, se concentreaza si depune efort pentru a asigura starea de bine a copilului.
Reuseste sa organizeze mediului educational intr-un mod atractiv, stimuland curiozitatea copiilor, ajutandu-i sa se orienteze, sa exploreze, sa descopere, invitandu-i la actiune, lasandu-i sa se bucure de mobilitate si de libertatea de optiune.
Persoana sociabila, responsabila, punctuala, corecta si sincera, Beatrice a avut ocazia sa faca voluntariat in anumite centre destinate copiilor cu diferite deficiente ceea ce a condus la formarea unor competente necesare lucrului cu prescolarii.

PARASCHIV SARA

- profesor pentru invatamantul prescolar

Sara are o experienta de peste 3 ani in lucrul cu copiii. A absolvit Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, specializarea Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar, urmata de master educational. S-a alaturat echipei Smiley in anul 2023, fiind cadru didactic titular in invatamant, cu gradul didactic definitiv.
Fire calma cu un ton potrivit si expresiv, reuseste sa se apropie de copii si sa le transmita o stare de bine. Foloseste in activitatea didactica elemente de joc, materiale inovative, muzica si miscarea fiind prezente in toate momentele zilei.
Manifesta empatie, deschidere spre o comunicare eficienta atat cu prescolarii cat si cu parintii copiilor. S-a integrat foarte bine in colectiv, colaboreaza cu celelalte educatoare din gradinita si participa cu entuziasm la toate actiunile extrascolare ale gradinitei.

GHEORGHE FLORENTINA

- educatoare

S-a alaturat echipei Smiley in anul 2016, fiind si mamica este constienta de importanta achizitiilor din primii ani de viata ai copiilor. Dupa absolvirea Colegiului Tehnic Grivita in anul 2007 a urmat Facultatea de Finante Banci la Universitatea Spiru Haret obtinand licenta in anul 2010.
Persoana calda si foarte apropiata de copii, comunica bine si eficient cu fiecare copil in parte, reusind sa identifice cu usurinta nevoile de ingrijire si siguranta emotionala ale copiilor din grupa.
Planifica si organizeaza activitati interesante, atractive si distractive, in cadrul carora jocul si miscarea ocupa un loc foarte important.
Pentru cei mai mici smailici din gradinita aplica cu bucurie si optimism cele invatate si afiseaza o atitudine pozitiva, vesela.
Mereu saritoare, sprijina copiii in dobandirea deprinderilor igienice, a celor de comportare civica, a abilitatilor de pronuntie si comunicare, incurajeaza copilul sa manifeste independenta in actiune si relationare pozitiva cu copiii din jur.

MANOLE ADRIANA CARMEN

- educatoare

S-a alaturat colectivului didactic Smiley in aprilie 2018. A absolvit in anul 2003 Liceul Pedagogic Spiru Haret Buzau, specializarea pedagog scolar, si Colegiul Universitar de Institutori Buzau, specializarea institutor invatamant primar,in anul 2006. In 2008 obtine diploma de licenta in cadrul Universitatii Bucuresti, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei, domeniul Stiintele Educatiei, specializarea Pedagogie.
Cu o experienta de peste 8 ani in lucrul cu copiii,dovedeste o capacitate foarte buna de relationare cu copiii.
S-a integrat cu usurinta manifestand spirit de echipa si initiativa in organizarea spatiului educational.
Calma, voluntara, flexibila in idei ,mereu cu zambetul pe buze,este atenta la nevoile copiilor in toate momentele zilei, manifestand rabdare, grija si competenta .

KOSA LIUBA

- coordonator activitate educationala, proiecte, programe

Un om dedicat profesiei, cu o experienta de peste 38 ani ca dascal in gradinita. In gradinita Smiley incearca sa aplice si sa dezvolte experienta acumulata ca educator si manager, in folosul copiilor si al cadrelor didactice din unitate.

Receptiva la nou, fire creativa si inovativa, a contribuit la realizarea programei instructiv educative pentru gradinita. Preocupata de conceperea unor materiale atractive in care gradul de satisfactie al copilului in raport cu sarcina de joc sau invatare sa fie maxim, a realizat auxiliare didactice pentru prescolari, toate cu avizul Ministerului Educatiei:

- Matematica distractiva- editura Humanitas
- Poezii desenate (2 vol.), Ovipui al nu-stiu-cui, Padurea - set de jocuri, Calatorim ici colo - joc - editura Aramis
- Gradinita pas cu pas - experiente de invatare (2 vol.) - editura Ercpress
- Invatam, rezolvam - editura DPH
- Gazeta matematica Prichindel - revista pentru prescolari nr.3/2013 - editura Paralela 45

A realizat de-a lungul timpului softuri educationale pentru prescolari in colaborare cu INFOMEDIA:
Iarna - In cautarea lui Mos Craciun
Aventuri de-o vara
Invatam sa desenam...poezii noi recitam
In tara lui Brum Vajj Pic
Circulatia Rutiera
Cazemata mate
Ovipui al Nu Stiu Cui

In cadrul gradinitei a elaborat si derulat proiecte si parteneriate cu unitati de invatamant, comunitatea locala si organizatii nonguvernamentale.


Personal AUXILIAR

Patrascu Oana Maria

- medic

Barbu Ionela Livia

- asistent medical

Manea Anca

- bucatar - experienta de 20 ani ca bucatar in gradinite de copii

Mateescu Iuliana Jozefina

- ajutor bucatar - experienta de 15 ani ca bucatar/ajutor in gradinita

Craciun Oana

- ingrijitor copii - experienta de 15 ani in gradinita

Serban Eugenia

- ingrijitor copii

Botez Florin

- sofer

Mandescu Cristian

- sofer