Personal gradinita smiley

Zambetul prezent pe chipurile copiilor vorbeste de la sine despre calitatatea personalului din Gradinita Smiley. Joc si joaca pentru copii cu chipuri zambitoare, copii fericiti, bine ingrijiti si educati este deviza intregului colectiv.
Educatia si ingrijirea copiilor este asigurata de o echipa ce se implica activ si responsabil in fiecare moment din zi. In conditii deosebite, copiii invata ajutati de cadre didactice profesioniste si dedicate. Cresc bine, sanatos si frumos datorita hranei asigurate in bucataria proprie de doamna bucatar, ce pune si un strop de suflet in mancarea copiilor. Sanatatea si dezvoltarea fizica sunt in permanenta controlata de asistenta pediatrica cu o vasta experienta. Personalul de ingrijire asigura conditii igienice deosebite in spatiile de joaca si odihna, acordand ajutor si ingrijire individuala tuturor copiilor. Siguranta, confort, caldura, resurse multiple, varietate, innoire permanenta sunt caramizi trainice pe care este construita calitatea in Gradinita Smiley.

Personal didactic

Tot demersul educativ este intreprins pentru a asigura confortul fiecarui copil in noul mediu si să învețe cu placere, prin metodele ce corespund cel mai bine nevoilor sale individuale.
In conditii deosebite, cadre didactice profesioniste si dedicate, asigura educatia timpurie a copiilor intre 2-7 ani, printr-un ansamblu de actiuni cu caracter planificat, sistemic, metodic, in scopul atingerii finalitatilor din curriculumul pentru educatia timpurie a copiilor.

GRADINARITA IULIANA DANA

- profesor pentru invatamantul prescolar

Face parte din echipa Smiley din anul 2008 si inca de la inceput a incercat sa cultive dorinta copiilor de a invata, fara constrangeri, in ritmul si stilul cognitiv propriu, cu mult joc si joaca, cu participare activa si afectiva. Zilnic pregateste oferta pentru copii, astfel incat acestia sa aiba posibilitatea sa aleaga locul de invatare si joc, in functie de nevoi si disponibilitati. Inovatia si spiritul creator o caracterizeaza si de aceea adapteaza jocurile si regulile de joc la grupa pe care o conduce. Dupa ce a absolvit Liceul Pedagogic din Ploiești , în 2006, a lucrat in sistemul de stat timp de doi ani. Dorind sa experimenteze un sistem de predare putin diferit a ales sistemul privat, Gradinita Smiley Kindergarten. Intre timp a urmat cursurile Facultatii de Istorie, din cadrul Universitatii Bucuresti, obtinand licenta in anul 2009 si masterul in istorie si practicile relatiilor internationale in 2011. In anul 2012 devine expert in managementul educational. Are gradul didactic II si este inscrisa la examenul de obtinere a gradului didactic I Pentru a le oferi copiilor posibilitatea de a coopera, de a lua decizii si de a invata sa pierzi si sa castigi in cadrul jocului, a urmat cursul de trainer MindLab si in prezent sustine si activitatea optionala MindLab din gradinita. Prin intreaga activitate desfasurata incerca sa realizeze "inca un pas spre urmatorul nivel de performanta, sa facem o gradinita in care copiii sa vina cu placere, cu reguli agreate si asumate, in care sa oferim situatii variate de joc si invatare, pliate pe fiecare copil in parte".

ENACHE IOANA

- profesor pentru invatamantul prescolar si profesor de limba engleza

A absolvit Colegiul Pedagogic in anul 2002 cu specializarea invatator-educatoare si face parte din echipa Smiley inca de la infiintare, din anul 2007. Are gradul didactic definitiv si este inscrisa la examenului de obtinere a gradului didactic II. A absolvit Universitatea Bucuresti - Facultatea de Limba Engleza. Cunostintele aprofundate de limba engleza combinate cu cele de pedagogie prescolara, o ajuta sa aleaga cele mai potrivite, eficiente si atractive metode de predare pentru cei mici. Fiecare zi petrecuta alaturi de copii este pentru Ioana o adevarata placere si provocare in acelasi timp. Lucrul cu copiii este o parte importanta din viata ei fiind si mama unui baietel de 5 ani. Timpul pe care copiii il petrec la gradinita incerca sa fie plin de lucruri cat mai interesante, plin de jocuri si bucurii. In calitate de parinte dar si de educator, stie cat de important este sentimentul de siguranta si liniste pentru parinti si de aceea tine cont de personalitatea fiecarui copil si acorda fiecaruia atentia de care are nevoie. Ii place foarte mult sa deseneze si sa picteze si incearca sa descopere la copiii de la Smiley astfel de inclinatii si talent pe care sa-l poata cultiva si slefui.

ROATA IULIA NICOLETA

- profesor pentru invatamantul prescolar

A absolvit Liceul Pedagogic cu specializarea invatator-educatoare in anul 2006 si a lucrat ca educatoare intr-o gradinita de stat timp de 4 ani. Face parte din colectivul Smiley din anul 2010. A absolvit Universitatea Bucuresti, Facultatea de Administrarea Afacerilor in 2009 si in paralel Facultatea de Limba Franceza. Are gradul didactic II si este inscrisa la Master - Management Educational. Alaturi de colectivul Smiley, a descoperit cat de importanta este munca in echipa si ce rezultate minunate poti avea atunci cand ai la dispozitie tot suportul moral si material de care ai nevoie. Fire ordonata, incerca sa transmita si copiilor spiritul de ordine la locul de joaca si invatare. Este o persoana muncitoare, ambitioasa, cauta mereu noi metode de lucru cu copiii, jocuri interactive, materiale variate si atractive. Ii place lucrul cu cei mici si crede cu tarie ca atunci cand iubesti ceea ce faci, poti atinge performanta.

SAVA ADRIANA

- profesor pentru invatamantul prescolar

A absolvit Colegiul National Constantin Cantacuzino in anul 2013 cu specializarea invatator-educatoare, Stiinte Pedagogice, in prezent este studenta la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei. Are gradul didactic definitiv.
Si-a inceput cariera de pedagog in localitatea natala, la o gradinita de stat. Dorind sa aplice lucrurile pe care le invata, se transfera in invatamantul particular. Face parte din colectivul Smiley incepand cu decembrie 2014 si inca de la inceput a fost indragita de copii. Cu tact si blandete, cu multa rabdare si caldura isi desfasoara zilnic activitatea cu cei mici.

ROXANA MIHALCEA

- profesor pentru invatamantul prescolar, psiholog si profesor de engleza

este in echipa Smiley inca de la infiintare ,din anul 2007. Cadru didactic cu o pregatire temeinica in specialitate dobandita in Liceul Pedagogic, gradul didactic II ,cu dorinta permanenta de a evolua pe plan profesional a reusit sa-si sporeasca competentele profesionale printr-o baza teoretica solida aprofundata in cadrul Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii Bucuresti dar si cu bogata experienta practica acumulata ca psiholog clinician. In calitate de psiholog contribuie la dezvoltarea personala, emotionala si sociala a copiilor din gradinita noastra si colaboreaza cu celelalte cadre didactice pentru dezvoltarea unor strategii si programe educationale adecvate nevoilor individuale si de grup. Cu reale aptitudini de comunicare si relationare a reusit sa construiasca punti solide si o comunicare deschisa cu parintii si educatoarele grupelor de copii.

Vasii Angela

- ajutor educator / pedagog scolar

Gheorghe Florentina

- ajutor educator / pedagog scolar

KOSA LIUBA

- coordonator activitate educationala, proiecte, programe

Un om dedicat profesiei, cu o experienta de peste 38 ani ca dascal in gradinita. In gradinita Smiley incearca sa aplice si sa dezvolte experienta acumulata ca educator si manager, in folosul copiilor si al cadrelor didactice din unitate.

Receptiva la nou, fire creativa si inovativa, a contribuit la realizarea programei instructiv educative pentru gradinita. Preocupata de conceperea unor materiale atractive in care gradul de satisfactie al copilului in raport cu sarcina de joc sau invatare sa fie maxim, a realizat auxiliare didactice pentru prescolari, toate cu avizul Ministerului Educatiei:

- Matematica distractiva- editura Humanitas
- Poezii desenate (2 vol.), Ovipui al nu-stiu-cui, Padurea - set de jocuri, Calatorim ici colo - joc - editura Aramis
- Gradinita pas cu pas - experiente de invatare (2 vol.) - editura Ercpress
- Invatam, rezolvam - editura DPH
- Gazeta matematica Prichindel - revista pentru prescolari nr.3/2013 - editura Paralela 45

A realizat de-a lungul timpului softuri educationale pentru prescolari in colaborare cu INFOMEDIA:
Iarna - In cautarea lui Mos Craciun
Aventuri de-o vara
Invatam sa desenam...poezii noi recitam
In tara lui Brum Vajj Pic
Circulatia Rutiera
Cazemata mate
Ovipui al Nu Stiu Cui

In cadrul gradinitei a elaborat si derulat proiecte si parteneriate cu unitati de invatamant, comunitatea locala si organizatii nonguvernamentale.


Personal AUXILIAR

Dima Ana

- asistent medical - experienta de 30 ani in gradinite de copii

Manea Anca

- bucatar - experienta de 15 ani ca bucatar in gradinite de copii

Moloci Stefania-Sabina

- ajutor bucatar - experienta de 15 ani ca bucatar/ajutor in gradinita

Craciun Oana

- ingrijitor copii - experienta de 11 ani in gradinita

Moraru Tatiana

- ingrijitor copii

Dobre Mariana

- ingrijitor copii

Coara Gabriel

- sofer